Testimoniale

20Mar2021

… iată o întrebare pe care am primit-o tot mai des în ultima vreme, inclusiv în interviul pe care Adela Florean, Președinta Asociației Căsuța Bucuriei l-a acordat canalului PrimaTV.

Căsuța noastră a fost înființată în anul 2014 și în aprilie 2015 am primit spre găzduire primii copii, care azi sunt băieți mari, cresc armonios, merg la școală și fac parte din familia noastră numeroasă. […]

26Jan2020

Căsuța noastră este o mare familie pentru toți copiii și tinerii pe care îi găzduim, iar poveștile lor sunt fascinante fiecare în parte. Însă o poveste poate fi cu final fericit doar dacă personajul principal a trecut cu succes peste toate greutățile așezate în fața sa. Astfel că putem spune acum că povestea Andreei este una cu happy end: fiind deja matură, la 24 ani, ea urmează cursurile Facultății de Sociologie și Asistență Socială, și totodată este înscrisă la Master pentru Management Curricular la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. Ea este o studentă apreciată de profesori și colegi, fapt dovedit și de participarea ei la un schimb de experiență pentru studenți în Olanda. Având dreptul sa beneficieze de sistemul de protecție până la 26 de ani, Andreea lucrează între timp la un lanț internațional de fast food și ajută în fiecare weekend o familie cu curățenia casei. În vara anului trecut a muncit în San Francisco, California (SUA), printr-un program work & travel. Astfel că timpul liber (puțin cât este el) și-l împarte între prieteni și familia de la Căsuță, ea fiind sora cea mai mare pentru toți ceilalți copii. […]

12Oct2016

Cred ca multora dintre noi ne e greu sa constientizam anumite lipsuri de care nu am avut parte, trecand printr-o copilarie fericita, intr-o familie iubitoare.
Pe langa asta se intampla sa fim prinsi in ritmul asta al vietii, uitand sa aruncam o privire si spre cei care au anumite lipsuri, si au nevoie de ajutor sa le acopere.
Asa ca vreau sa scriu in principal de cele doua fete de la Casuta Bucuriei, Adela si Alexandra, care ajuta, zi de zi, 8 omuleti sa creasca si sa devina niste oameni buni.
Eu le-am cunoscut, si am incredere ca intentiile lor sunt dintre cele mai bune si ca fac tot ce le sta in putinta sa le ofere acestor copilasi fericirea si linistea pe care o merita.
M-am intalnit si cu copilasii, care sunt niste simpatici, si cred ca asa se poate vedea cel mai bine rezultatul implicarii lor.

Asa ca bravo fetelor! 🙂 Va urez sa aveti puterea sa o tineti tot asa.
Felicitari si celorlalti voluntari care se implica!

30Aug2016

Copiii sunt extraordinari. Iar personalul e super implicat in lucrul cu copii. Felicitari pentru tot ce faceti ptr copiii acestia!

31May2016

Te indragostesti pe loc de micutele fiinte minunate! Se bucura pentru orice mic ajutor si te rasplatesc cu zambete inocente! ❤️

31May2016

Casuta Bucuriei este din punctul meu de vedere, intr-adevar, asa cum spune numele: o sursa de bucurie si de educatie pentru copiii care o numesc acasa. De prima data cand am avut ocazia sa ii trec pragul am ramas placut surprins de ceea ce mi-a fost dat sa vad, conditiile, organizarea, oamenii care isi dedica timpul acestor copii, atmosfera cu adevarat familiala si evident, aspectul cel mai important, grija pentru copii, acccentul pus pe educarea lor pentru o cat mai buna integrare, dar si preocuparea pentru confortul lor psihic prin sedinte regulate de psihoterapie si gasirea echilibrului in cadrul acestei frumoase familii din care fac acum parte! Asociatia Casuta Bucuriei este o intitiativa de laudat, avuta de niste oameni deosebiti pentru niste copii deosebiti si de aceea are toata sustinerea si respectul meu!