Ziua Portilor Deschise

Prima editie a Zilei Portilor Deschise la Casuta Bucuriei a fost un eveniment pe care copilasii nostri l-au asteptat cu drag.

Pe langa intrebarile “Dar chiar lasam poarta deschisa?”, “Oare o sa vina multa lume?” si “Vor veni si copii cu care sa ne jucam?”, nazdravanii nostri au asteptat cu mare nerabdare aceasta zi.

Pentru noi a fost o zi speciala din mai multe motive. Unul a fost faptul ca, pentru prima data de la infiintare, oricine a dorit sa ne cunoasca ne-a putut vizita pe parcursul intregii zile. Al doilea motiv a fost lansarea proiectului nostru “Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA!”, proiect prin care vom strange fonduri pentru achizitionarea Casutei in care ne desfasuram activitatea.

Ne-a bucurat nespus faptul ca vizitatorii au inceput sa vina de buna dimineata: unii chiar de la Bucuresti, altii din localitatile apropiate Clujului si, evident, multi Clujeni care deja ne sprijina de ceva vreme. Ne-am bucurat ca oamenii cu suflet mare nu s-au lasat speriati de vremea de afara si au venit cu gandul sa ne ajute si pe viitor. Sigur, si promisiunea prajiturelelor cu care noi i-am asteptat pare sa fi ajutat 🙂

Nazdravanii nostri si-au facut prieteni noi de toate varstele si, pe langa ca si-au aratat priceperea la sah, rummy, twister si alte jocuri, au descoperit ca sunt si buni “Sabotori” (unul din jocurile pe care nu se incumetasera sa il joace pana acum).

Puteti urmari stadiul in care ne aflam cu strangerea de fonduri pentru proiectul “Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA!” pe pagina de internet special creata pentru acest proiect https://www.casutabucuriei.eu/casa/.

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi si va asteptam cu drag la editiile viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
13 − 5 =