ROGVAIV si soare

In acest weekend ne-am bucurat de venirea primaverii cum stim noi mai bine: am invatat culorile curcubeului, am iesit afara si am cules flori, ne-am jucat in curte si am facut gratare.

Sambata dimineata, profitand de soarele de afara si oprindu-ne pe drum sa culegem papadii frumoase, am ajuns la Mini Reactor. Piesa ROGVAIV a fost una deosebita si tare distractiva: am invatat culorile curcubeului impreuna cu alti prichindei. Inca ne mai suna in minte refrenul ROGVAIV…. Sigur ca nu am rata ocazia sa ne facem o poza cu balerina a carei rochii s-a colorat ca prin magie, dupa ce am descoperit culorile. Trebuie sa recunoastem…. balerina a fost personajul nostru preferat!

Apoi am strabatut orasul si ne-am bucurat de atmosfera de primavara, am primit flori in autobuz de la o doamna draguta si am cules papadii pentru Maicuta din parc.

Duminica nu putea sa treaca fara ca noi sa stam toata ziua afara: ne-am jucat cu mingea pana cand mingea a decis ca e prea mult si s-a spart, am facut gratare, am alergat… ce mai, am profitat din plin de vremea buna, de soare, de flori si de iarba verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
23 − 12 =