Donatii constante

Acum ca sarbatorile au trecut, multumim inca o data tuturor celor ce au contribuit cu bani sau alimente, si cu ajutorul carora Casuta noastra poate sa functioneze!
 
Avem nevoie insa de ajutor si in continuare: luna de luna avem facturi de platit, chirie, salarii, consultatii medicale si analize, etc.
Avem nevoie de ajutor prin donatii constante, care sa aduca stabilitate financiara Casutei noastre, cum ar fi donatii individuale de cel putin 50 lei lunar, pe durata unui an.
 

Pagina noastra are acum 2668 de persoane care ne urmaresc si ne incurajeaza si va suntem recunoscatori pentru acest lucru. Insa avem nevoie de fonduri pentru a functiona, si mai ales de stabilitatea unor contributii constante. Daca o mica parte din cei ce ne urmaresc aleg sa contribuie financiar, copiii nostri vor avea asigurata casa, masa si educatie pe termen lung.
 
Se poate dona prin paypal, internet banking (va puteti crea o plata lunara repetata), direct in cont (RO91BTRLRONCRT0281201601), sau direct la Casuta (se emite chitanta).
 
Daca doriti sa va inscrieti pe lista donatorilor constanti si sa fiti SUPEREROU pentru noi, va rugam sa lasati comentariu la aceasta postare, sau sa ne scrieti/ telefonati, cum va este mai usor. Va putem transmite toate datele de care aveti nevoie, inclusiv un contract de sponsorizare daca este cazul.
In cazul in care reprezentati o firma ce poate sponsoriza constant Casuta noastra, se poate face contract. De retinut faptul ca avem LICENTA si ACREDITARE, ceea ce face sponsorizarile catre noi deductibile pentru toate categoriile de firme. 
Va reamintim faptul ca, Casuta noastra functioneaza datorita donatiilor si sponsorizarilor voastre, iar copiii nostri au stabilitate pana la implinirea varstei de 26 ani, atat timp cat sunt intr-o forma de educatie de zi.
Copiii traiesc intr-un mediu familial, ce pune accent pe educatie si pe formare de deprinderi de viata independenta, iar personalul nostru se concentreaza pe recuperarea cunostintelor scolare si extra-scolare de care copiii nu au beneficiat inainte de venirea in familia noastra.
Multumim tuturor pentru ca va pasa si pentru toata implicarea voastra!