Distractie de sambata

Azi a fost o zi distractiva si educativa deopotriva. Copiii nostri au fost invitati la activitati diverse, organizate de prieteni si sustinatori, unii veniti chiar din indepartata America.

Pentru ca ne preocupa ca educatia copiilor nostri sa includa un set de valori corecte si exemple demne de urmat, ne-am bucurat ca activitatile organizate pentru noi au cuprins cantece, o poveste despre cum sa ne respectam unii pe altii si sa nu ne spunem lucruri rautacioase, precum si o experienta inedita la un restaurant.

Fiindca tentatia era prea mare ca sa se poata abtine, dupa ce au urmarit piesa de teatru pregatita pentru ei, copiii au pus chiar ei in scena o mica povestioara, cum au stiut ei mai bine. Jocuri cu baloane, tatuaje pe maini, masti create de fiecare in parte…. toate au culminat cu o masa minunata la un restaurant.

Acolo, copiii nostri au demonstrat ca au maniere impecabile: au comandat din meniul creat special pentru ei, au spus rugaciunea inainte de masa, au mancat frumos, au aflat unde este America si cat de departe este de Romania.

Ziua s-a incheiat repede, pentru ca, daca te distrezi, timpul trece intr-o clipa. Dupa atatea activitati, am adormit cu totii repede, rememorand toate activitatile din aceasta zi minunata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
28 − 12 =