Casa Casuta Bucuriei Cluj

Asociatia “Casuta Bucuriei” desfasoara campania “Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA!” destinata strangerii de fonduri pentru achizitia imobilului in care ne desfasuram activitatea.
Al doilea eveniment din seria Sing for Joy a avut  loc sambata, 10 iunie 2017 la Sala Radio.

Multumim partenerilor nostri Radio Romania Cluj si Accent Advertising pentru sprijin! Multumim din suflet artistilor care s-au implicat pentru a da viata acestui spectacol, si ambasadoarei noastre Maria Macrea, fara de care spectacolul nostru nu ar fi avut loc! Multumim, de asemenea, prezentatorului Sasa Ciobanu, magicianului Cristian Guna (prin prietenii de la Fantasmagia – coordonator Dan Ciulea) care ne-a lasat pe toti cu gura cascata, micilor actori coordonati de doamna Profesor Ruxandra Potra care ne-au oferit o piesa de teatru in toata regula. Multumim din suflet coordonatorului Ansamblului Folcloric al Universitatii Tehnice “Romanasul”, domnul Rednic Lucian, orchestrei Casei de Cultura a Studentilor “Minimartisorul” condusa de prof.Vasile Socea si solistelor Oana Molvodan si Carmen Stet! Spectacolul a fost unul deosebit, iar noi am adunat 3600 lei, bani ce vor intra in contul proiectului “Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA!”.

Va invitam sa urmariti, mai jos, evolutia strangerii de fonduri pentru proiectul nostru “Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA!”

Urmatorul eveniment “Sing for Joy” in:

-1230Zile -18Ore -8Min -10Sec

Cont bancar deschis la Banca Transilvania:   RO64BTRLRONCRT0281201602

Click aici  pentru a descarca proiectul pentru casa.

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.200.000EUR13.520EUR7%

sing

Multumim sponsorilor si donatorilor care au contribuit la strangerea noastra de fonduri: domnul Crivii Adrian, domnul Bertazzo Danilo, domnul Daniel David, Fundatia Panda Kindergarden, Net Match, Exploratist, Net Brinel, prieteni care au donat la evenimentele noastre de strangere de fonduri.